beautygloss baby mascha klaar met commentaar- mascha beautygloss dochter

Mascha van Beautygloss bevallen van dochter

We weten sinds januari dat Mascha van Beautygloss zwanger is, maar nu is haar kleine dochtertje na een zware bevalling eindelijk geboren!

Mascha van Beautygloss dochter

Mascha Feoktistova, beter bekent als Beautygloss, is gisteren moeder geworden van een lief dochtertje. Mascha en haar man Gregor hebben moeite gehad om zwanger te raken, omdat Mascha PCOS bleek te hebben, een hormonale afwijking waarbij de eisprong vaak uitblijft. Iedereen was daarom extra enthousiast toen Mascha en Gregor begin 2020 aankondigden in verwachting te zijn! 

Baby armpje gebroken

Via een Instagram post liet Mascha haar volgers weten dat de bevalling van haar dochter niet helemaal ging zoals ze hadden gehoopt. Het armpje van hun dochtertje Mila Poppy is gebroken. So sad! Mascha schrijft bij de post dat ze het verhaal over de bevalling zullen delen, zodra ze hier klaar voor zijn. Gregor deelde op zijn Instagram verhaal een x-ray foto van Mila’s kleine armpje, maar voor de rest lijkt de baby gezond en wel! Wij hopen maar dat de baby snel herstelt en dat de familie weer snel naar huis mag!  

0 1
0 1

Lees ook:

Beeld: Instagram @beautygloss, Instagram @gregor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen