Screen Shot 2020 07 21 At 10.31.46-mascha dochtertje update

Mascha van Beautygloss geeft update over dochtertje

Een paar weken na de heftige bevalling geeft Masha van Beautygloss op Instagram een update over het gebroken armpje van haar dochtertje.

Mascha update dochtertje

Op 6 juli beviel Mascha, beter bekend als Beautygloss, van haar dochtertje Mila. Helaas was de bevalling niet zonder complicaties: Mila is geboren met een schouderdystocie en dat leidde ertoe dat haar kleine armpje brak tijdens de bevalling. Mascha heeft recentelijk een update op Instagram gegeven over haar dochters armpje: ‘Voor iedereen die vraagt hoe het met Mila’s armpje gaat: naar omstandigheden goed!’ Je ziet op de foto dat het armpje van haar dochter vast zit gepind met een veiligheidsspeld zodat het armpje in een goede positie kan herstellen. 

Zenuwbeschadiging

Ook hebben de dokters na de bevalling een paar testjes met het armpje gedaan om te zien of ze een zenuwbeschadiging heeft. Al was de conclusie van de dokters nog niet zeker, Mascha en haar man Gregor hebben beweging gezien in hun dochters handje en zijn hoopvol dat ze goed herstelt. Dat hopen wij ook voor baby Mila!

Lees ook:

Beeld: Instagram @beautygloss / Bron: Linda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen