McHappy Day

McHappy Day verslag!

Yay, afgelopen donderdag was het McHappy Day! Dit klinkt misschien als een dag om heel veel yummie snacks van de McDonald’s te eten, maar dat is niet helemaal waar…

McHappy Day staat in het teken van het Ronald McDonald Kinderfonds. Pip Pellens en Tim Douwsma hielpen deze dag mee in de McDonald’s in Amsterdam. Je kon dus zomaar door hottie Tim worden geholpen in de McDrive! Wij zouden uit verbazing bijna onze bestelling vergeten… Kwijl!

Ronald McDonald

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds helpt gezinnen met een ziek kind om dicht bij elkaar te kunnen zijn, door gezinnen te laten verblijven in Ronald McDonald Huizen. McDonald’s heeft een leuke manier bedacht om geld op te halen voor het fonds. Per verkochte Happy Meal wordt er €0,05 gedoneerd aan het Kinderfonds. In totaal zijn er via de inzamelingsactie 10.358 nachtjes slapen in één van de Ronald McDonald Huizen bij elkaar gespaard. Supergoed!

Big smile

Het doel van de McHappy Day was om een big smile te toveren op de gezichten van de gezinnen en daarin zijn ze helemaal geslaagd. Wij spraken ook nog met Pip en Tim! Check hier het interview, waarin zij alles vertellen over hun oude bijbaantjes en hun favo McDonald’s gerechten.

Lees ook:

Beeld: Hill+Knowlton Strategies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun jij een goed doel?

Gerelateerde artikelen