Een leuke kledingstijl, cute faces en keeltjes van goud waarmee ze de jury omver bliezen tijdens hun auditie voor X Factor. Natuurlijk hebben we het over B-Brave. Kaj, Cassius, Jai, Sam en Dioni hebben het geschopt tot de liveshows en kunnen nog steeds winnen! Maar wat weten we eigenlijk van de boys?

Hoe kwamen ze bij elkaar?
Kaj, Cassius, Dioni, Sam en Jai kennen elkaar al een tijdje en zijn echte vrienden geworden. Ze hebben elkaar ontmoet via school en de musicalwereld, want de jongens hebben in verschillende musicals gespeeld. Cool!

X factor
B-Brave zag X Factor als een grote kans om door te breken en daarom besloten ze om mee te doen. Ze hopen dat ze Nederland kunnen veroveren en misschien in de toekomst wel de wereld. Nou B-Brave, Nederland gaat zeker lukken! De nieuwe boyband liet iedereen in Nederland namelijk tijdens hun eerste auditie verbazen met hun geweldige stemmen. Gordon was superenthousiast over de jongens: ‘Eén van mijn wensen was om zo’n One Direction-achtige groep te vinden en die heb ik gewoon gevonden!’

iTunes
De boys van B-brave hebben tijdens hun 1e liveshow zo goed gepresteerd, dat ze als enige in de iTunes-chart staan. Ze zijn dus een grote concurrent voor de rest van de kandidaten. Succes B-Brave, wij stemmen op jullie!

Je kunt Kaj, Cassius, Jai, Sam en Dioni volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Check ook hun eigen website.