Niet 2 of 3, maar 6 zusjes die stuk voor stuk supermooi kunnen zingen. Christina (22), Katherine (21), Lisa (19), Amy (17), Lauren (14) en Dani (12) vormen samen de meidengroep Cimorelli.

De zusjes
De zingende zusjes komen uit Californië en zijn bekend geworden door hun covers van bekende artiesten als Justin Bieber en Taylor Swift. De 5 oudste Cimorelli’s richtten de familieband op in 2007 en later kwam hun jongste zusje Dani er ook bij.

Party In The U.S.A.
De Cimorelli-zusjes werden pas echt bekend toen ze hun cover van het nummer Party In The U.S.A. van Miley Cyrus online hadden gezet. Ze kregen duizenden fans en één van die fans was een 13-jarig meisje uit London die het filmpje aan haar moeder liet zien. En wat bleek: haar moeder was de manager van Jessie J!

Muzikaal
Het zangtalent hebben ze niet van een vreemde, want hun moeder is namelijk een songwriter en muziekdocent. Ze leerde de meisjes van kleins af aan instrumenten te bespelen. Christina en Lauren spelen keyboard, Amy speelt gitaar, Katherine speelt basgitaar en Lisa speelt op de drum.

Believe it
De Cimorelli’s hebben al 2 mini-albums uitgebracht. De zusjes hebben altijd covers gedaan, maar op hun laatste cd Believe It die in 2012 uitkwam, staan 3 zelf geschreven nummers, Believe It, Wings en You Got Me Good. We zijn benieuwd of er nog meer komt!

Check hieronder de videoclip Believe It!