Het is eigenlijk best gek dat we Hunter Hayes helemaal niet kennen. De 21-jarige hunk is namelijk genomineerd voor maar liefst drie Grammy Awards. Helaas sleepte Hunter geen beeldje in de wacht. Desondanks vinden wij hem helemaal geweldig!

Six Years Old
Al vanaf kleins af aan is muziek zijn leven. De Amerikaanse Hunter schreef zijn eerste nummer toen hij zes was en noemde het Six Years Old. Aw cute! Nu schrijft mister Hayes vooral countrynummers over de liefde.

Muzikaal
Dat hij zijn eigen nummers schrijft, is natuurlijk al heel knap, maar deze hunk bespeelt ook nog eens alle instrumenten zelf. Van gitaar tot piano, hij kan het allemaal!

Taylor Swift
In 2011 brak Hunter door met het nummer Storm Warning. Dat jaar mocht hij ook optreden als openingsact voor het concert van Taylor Swift. Zijn tweede single Wanted werd een nog grotere hit en door zijn album Hunter Hayes is hij genomineerd voor maar liefst drie Grammy’s. Hunter is de jongste countryartiest die ooit genomineerd is voor drie awards. Superknap!

Social media
Hunter is te volgen via Twitter en Facebook. Ook heeft hij een officiële website waar je alles over hem kunt lezen. Dus je kunt hem niet missen!