Een paar jaar geleden uploadde hij onschuldig een paar video’s op het YouTube-account van zijn zusje. Sindsdien is hij een grote hit en is iedereen weg van zijn warme stem: Ryan Beatty (17). Ken jij hem al?

Hoe begon het?
Ryan’s zusje Jenni wilde samen met hem een paar video’s uploaden op YouTube. Ze deden samen een cover, maar Ryan wilde er verder niks mee doen. Jenni vond dat haar broer video’s moest blijven maken. Uiteindelijk kreeg zij hem zover en begon hij zijn eigen YouTube-channel. Jenni, we zijn je dankbaar!

A big family
Ryan Beatty komt uit een groot gezin, want hij heeft nog 5 broertjes en zusjes. Het is dus altijd gezellig in huis en iedereen is ook nog eens gek op muziek. Samen met zijn zusjes Jenni en Lauren zingt hij vaak: ‘Ik kom uit een grote gekke muzikale familie.’

Eerste single
Zijn eerste single Every Little Thing kwam uit in 2011 en iedereen was onder de indruk van het nummer. Justin Bieber vond het nummer zo goed, dat hij Ryan’s single zelfs coverde! Ryan had dat nooit verwacht: ‘Justin Bieber heeft je single gecoverd. En ik dacht: huh, Justin covert mijn single?!’

Nieuwsgierig naar deze cutie? Je kunt Ryan Beatty volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Check hieronder zijn laatste single Hey L.A.