Megan is de eerste die vreemdgaat tijdens dit seizoen van Temptation Island. In een artikel op RTL lazen we dat Megan en Joshua onveilige seks hebben gehad.

megan

Megan heeft onveilige seks gehad met Joshua

In het programma Goedele on Top van Goedele Liekens doet Megan een boekje open over haar seksleven. Megan vertelt dat ze eigenlijk nog maar weinig weet over haar avontuurtje met Joshua: ‘Ik was ook echt wel heel dronken als ik het zo mag zeggen.’

Later vraagt Goedele Megan of ze het wel veilig hebben gedaan. Megan vertelt: ‘De meeste van de keren wel. Er lagen condooms maar die waren gewoon te klein.’  Hmmm… dat is niet echt verstandig… De productie zou de volgende dag wel grotere condooms hebben gehaald.

Goedele vraagt haar ook wat ze ervan vindt dat iedereen haar zo op tv heeft gezien. ‘Het is wel gek om jezelf zo op tv te zien. Ik was de camera’s compleet vergeten. De volgende dag had ik wel iets van shit,’ zegt Megan.

Blijf van alles op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl