sims 4 review eiland leven

Mensen die De Sims spelen zijn gelukkiger

Yes! Eigenlijk komt dit nieuws voor ons niet als een surprise, want iedere keer als we De Sims spelen, voelen we instant happiness. Maar het is dus écht wetenschappelijk bewezen dat je happy wordt van de game.

Gelukkiger door De Sims

Steve McKeown is een psychoanalyticus en vertelt aan Unilad dat mensen echt gelukkiger én gezonder worden door het spelen van de game. ‘Een levenssimulatiespel zoals deze game kan de realiteit waarin we leven vervangen. Dankzij De Sims ontsnappen mensen onder andere aan druk en stress van de echte wereld. Dat krikt je geluksniveau op en zorgt ervoor dat de spanning in je lijf verdwijnt.’

Nu weet je dus wat je de volgende keer moet zeggen als je ouders lopen te zeuren dat je al zolang aan het gamen bent. 😉

Computer Hacking GIF - Find & Share on GIPHY

Fan van games

Dat we bij GIRLZ fan zijn van Sims 4 is geen geheim meer, oepsie. Zo testten wij laatst nog Sims 4: Studentenleven, Eiland Leven en Magisch Rijk. De Sims bestaat inmiddels alweer twintig jaar en brengt regelmatig supertoffe uitbreidingen uit. En op dit moment loopt er een actie waarbij je alle uitbreidingspakketten voor de helft van de prijs kunt kopen (€20,- ipv €40,-). Perfect voor deze gekke tijden door het coronavirus.

Lees ook:

Beeld: Instagram @thesims

Bron: Unilad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Speel jij weleens de Sims?

Gerelateerde artikelen