Miley en Kaitlynn uit elkaar

Oei: Miley Cyrus bleek al langer te daten met Kaitlynn Carter

De bekende girl Miley Cyrus had eerst een (knipperlicht)relatie met de knapperd Liam Hemsworth. Laatst hebben ze besloten om er toch een punt achter te zetten. Nu is naar buiten gekomen dat Miley tijdens de relatie met Liam iets heeft gedaan wat niet iedereen zag aankomen…

A new lover

De girl datete namelijk al met een ander toen ze nog getrouwd was met Liam. Oh my gosh! Miley datate met niemand minder dan de ex-vriendin van Brody Jenner, Kaitlynn Carter. Miley en haar new lover ontkenden dat zij een relatie hebben met elkaar, maar een insider bevestigt nu dat de girls al eerder aan het daten waren. Veel fans zijn daarom geshockt en zagen dit niet aankomen.

The past

De break-up met de knappe Liam was een aantal maanden geleden, dus is nog best vers. Miley en de boy hadden al heel lang een knipperlichtrelatie en zijn eerder uit elkaar gegaan. In 2016 sloeg de vonk opnieuw over en besloten ze om weer te daten. Daarna volgde er een verloving en in 2018 trouwden ze zelfs. Helaas ging het niet en besloten de acteur en zangeres na minder dan een jaar uit elkaar te gaan.

Beeld: Instagram @liamhemsworth

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen