vlechten vlechtjes molly mae love island

Molly Mae uit Love Island verdient enorm veel geld met deze deal

Influencer Molly Mae werd bekend door haar deelname aan Love Island. Samen met haar liefje Tommy Fury won ze de show en daardoor werd ze erg bekend op Instagram. De samenwerkingen stroomden binnen en daar heeft ze gigantische bedragen mee verdiend.

Zoveel verdient Molly Mae uit Love Island

Molly Mae verdient een aardig zakcentje met Instagram en TikTok. Ook haar vriend Tommy Fury, die ze heeft leren kennen bij het datingsprogramma, heeft het goed voor elkaar. Het Love Island-stelletje kocht eerder al een huis van omgerekend 1,3 miljoen euro. Laatst is er uitgelekt hoeveel de girl met een Instagramfoto verdiend: ze krijgt ongeveer 13.000 euro per post. Hiermee is Molly Mae een van de bestbetaalde sterren van Love Island.

Samenwerkingen

De Love Island-ster heeft dus samenwerkingen met verschillende bedrijven waaronder Pretty Little Thing. In het eerste contract wat de influencer met het bedrijf tekende, stond dat ze een half miljoen euro kreeg. Zo te zien is het merk erg enthousiast over de samenwerking. De nieuwe deal is maar liefst 1 miljoen euro waard! ‘Molly is erg benieuwd naar wat Pretty Little Thing met haar van plan is in de toekomst. Ze is één van de best verkopendeambassadeurs van het merk en is dankbaar dat de kledinglijn blijft investeren in haar’, aldus een woordvoerder namens haar in The Sun.

Beeld: Instagram @mollymaehague / Bron: girlscene.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen