Monica Geuze

Monica Geuze en haar lover denken aan samenwonen

Dat Monica Geuze tot over haar oren verliefd is op haar boyfriend Robbert, is inmiddels wel duidelijk. De twee hebben het zelfs zo gezellig, dat ze eraan denken om samen een huis te kopen. So cute!

Lees ook: Monica Geuze is klaar met sensatiezoekers

Nieuwste vlog Monica Geuze

In haar nieuwste vlog vertelt de beauty openhartig over haar verhuisplannen. Samen met Robbert houdt ze de huizenmarkt nauwlettend in de gaten. Het stel heeft zelfs al gekeken naar een mogelijk, nieuw stulpje. Toch is Monica nog niet enthousiast genoeg: ‘Het huis voldoet aan onze eisen, maar er moet echt heel veel aan gedaan worden’, laat ze weten. Er zijn voorlopig dus nog geen concrete verhuisplannen.

Lees ook: Stopt Monica Geuze met vloggen?!

Lars Veldwijk tijdens feestdagen in Nederland

Ook vertelt Monica dat zij het stiekem best lastig vindt dat haar ex-boyfriend Lars Veldwijk tijdens de feestdagen in Nederland is, om tijd door te brengen met hun dochtertje Zara-Lizzy: ‘Ik weet dat ik haar kan zien wanneer ik wil en ze wonen ook echt dichtbij, maar ik vind het wel een ding. Ze is een jaar lang alleen met mij geweest. Ik dacht dat ik het ergens wel lekker zou vinden, even rust, maar nu het dichtbij komt zie ik er toch best tegenop…’ 

Lees ook: ALDI brengt huge Ferrero Rocher uit voor de feestdagen

Beeld: Instagram @monicageuze / Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen