Monica Geuze Kaj Gorgels Temptation Island

Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren Temptation Island

Yes, het is eindelijk bekend! Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn de presentatoren van Temptation Island: Love or Leave. Na het succes van Temptation Island en Temptation Island: VIPS, komt Videoland in november met een compleet vernieuwde editie van ons favoriete programma. Oh my gosh, wij kunnen niet wachten.

Monica en Kaj presenteren Temptation Island

Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben het presenteren van Temptation Island lang geheimgehouden, maar nu mag de hele wereld het weten. De twee vrienden zijn samen te zien in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave! Het presentatie duo zit momenteel in Italië voor de opnames.

Temptation Island: Love or Leave

Is je lover de ware? Of is er toch iemand anders die beter bij je past? Dit is de grote vraag in de nieuwe versie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan dus eigenlijk als ‘single’ het avontuur aan. Dit klinkt heftig! In deze editie zijn er geen knappe verleiders, maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de deelnemers de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun lover. Vanaf november kun je Temptation Island: Love or Leave checken op Videoland. Wij zijn superbenieuwd naar het nieuwe seizoen. Is het al bijna november?

Lees ook:

Beeld: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen