Een tijdje geleden vertelde Monica in haar vlog dat er iets was gebeurd wat een grote invloed heeft gehad op haar en op haar boyfriend Lars. Ze kon er op dat moment niets over kwijt, maar nu heeft het management van Monica en de directie van FC Groningen aan Quote bevestigd dat zij slachtoffer zijn geworden van een gewapende overval.

Gewapende overval

Monica en Lars zijn ontsnapt aan een gewapende overval, dit gebeurde net nadat het stel een bezoek had gebracht aan het casino in Amsterdam. De voetballer Mimoun Mahi maakte hier ongepaste opmerkingen over tijdens een voetbalwedstrijd.

Het management van Monica en de directie van FC Groningen bevestigen dat voetballer Mimoun Mahi tijdens de wedstrijd ongepaste opmerkingen naar Lars maakte. Hij zou tegen Lars hebben gezegd dat ze hem dood hadden moeten schieten. ‘Lars Veldwijk is keihard geraakt en zijn ploeggenoten staan voor de volle honderd procent achter hem. Ze zijn boos en verontwaardigd’, aldus RTV Noord.

Check hieronder nog even de vlog vanaf 4.28

Geen mededelingen

Het management van Monica heeft laten weten dat er verder geen mededelingen gedaan kunnen worden, omdat het politieonderzoek nog volop bezig is.

Wat een ontzettend naar nieuws, heel veel sterkte lieve Mo & Lars!

 

Lees ook:

Beeld Brunopress

Bron: Quote