mtv ema

MTV EMA’s Pre-party

Yes babes, gisteren was de MTV EMA pre-party. De winnaar voor de award Best Dutch Act werd deze avond bekendgemaakt. Ronnie Flex, Maan, Jack $hirak, Naaz en Bizzey waren de genomineerden. Wie, o wie ging er met de prijs vandoor?

genomineerden

Rode loper
Alle gasten en de genomineerde liepen over de rode loper. Wij vroegen Bizzey of hij zenuwachtig was. ‘Ja, natuurlijk! Eerst probeer je alles een beetje over je heen te laten komen, maar daarna voel je toch wel zenuwen’, laat Bizzey weten. Naaz vertelde ons dat zij er mentaal niet helemaal bij was. ‘Er gebeurt zoveel om me heen. Ik besef volgens mij nog niet alles. Maar ik heb wel heel veel zin in vanavond, we gaan lekker genieten.’ Ex-GIRLZboss Maan was ook een van de genomineerden. Ze zou het geweldig vinden om te winnen: ‘Vanavond zien we wie de winnaar is. Ik hoop ik, maar iemand anders is natuurlijk ook helemaal goed’. Ronnie Flex liet ons weten er vooral heel veel zin in te hebben.

Party
Na de rode loper was er een gezellig feestje. Monica Geuze en Kay Nambiar presenteerden de pre-party! En tijdens dit feestje konden we genieten van verschillende optredens van onder andere Famke Louise.

And the winner is…
De party draaide natuurlijk om de bekendmaking van de Best Dutch Act. Koen Kardashian interviewde de vijf genomineerden nog even over hoe het met de zenuwen stond. Daarna werd de winnaar bekend. En dat was niemand minder dan producer Jack $hirak! Deze boy is zondag 4 november bij de MTV EMA Awards in Bilbao, waar hij ook een award kan winnen voor Best Worldwide Act.

Beeld: Brunopress/Eigen beeld 

Lees ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij blij met de winnaar?

Gerelateerde artikelen