Laat alle Christmas fun maar beginnen, want het is bijna kerstvakantie! Kijk jij ook altijd kerstfilms met je family na het grote kerstdiner? Dan mag je deze films zeker niet missen dit jaar. Zet ze dus maar snel op je Christmas list.Β 

5 must-see kerstfilms

#1. Home Alone
Ieder jaar weer een must-see tijdens kerst, dus ook dit jaar mag hij zeker niet ontbreken op je watch list. Want Kevin en zijn Christmas avonturen blijven gewoon super funny. Nog leuker: kijk alle Home Alone movies achter elkaar!

#2. A Christmas Prince
Dit jaar heeft Netflix een eigen kerstfilm uitgebracht en ie-de-reen heeft het erover. In deze movie moet een jonge journaliste verslag doen over een knappe prins die koning wordt. De rest kan je vast en zeker al raden.

#3. Love Actually
Hot choco, kerstkransjes en Love Actually en je kerstavond is helemaal compleet. Een film over heel veel liefde en Christmas, die je vast en zeker al 100x hebt gezien, maar altijd een must-see blijft tijdens de holidays.

#4. How The Grinch Stole Christmas
Weer zo’n heerlijke Christmas classic! Het groene monster heeft echt een hekel aan kerst en verpest de feestdagen dan ook ieder jaar weer. Maar door de kleine Cindy Lou Who (Taylor Momsen a.k.a Jenny van Gossip Girl!) verandert zijn kerstgedachte!

#5. The Spirit of Christmas
Wat als je verliefd wordt op een vervloekt spook? Het overkomt de advocate Kate, als ze een spookhuis moet zien te verkopen. Weer zo’n heerlijke feel good movie op Netflix <3

[shoppable_snippet id=197d]

Lees ook:

Beeld: Netflix