New year, dus ook nieuwe films en series! Heb je Riverdale, Stranger Things en andere series al helemaal gezien? En wil je binnenkort ook weer lekker naar de bios met je besties of je lover? Dan mag je deze films en series zeker niet missen dit jaar. 

De leukste series van 2018

#1. Friends

Oké, deze serie is een echte oldie, maar Friends staat eindelijk op Netflix. Alle seizoenen lekker bingewatchen!

#2. Life Sentence

Pretty Little Liar Lucy Hale is back. Dit wordt zeker je favo serie om te bingewatchen dit jaar! Wanneer Life Sentence in Amerika gaat beginnen is nog niet bekend, maar waarschijnlijk pretty soon!

#3. Black Lightning

Ben je fan van superhelden? Dan is deze nieuwe serie van The CW echt iets voor jou. Check snel de trailer, want de serie begint 19 januari al in Amerika! Hopelijk kunnen wij ‘m ook snel bingewatchen op Netflix.

#4. Cloak & Dagger

Twee totaal verschillende tieners komen erachter dat ze super powers hebben en dat linkt ze met elkaar. Deze nieuwe Marvel-serie komt ergens dit jaar uit!

De leukste films van 2018

#1. Maze Runner: The Death Cure

We hebben er lang op moeten wachten, maar het derde deel van Maze Runner is vanaf 25 januari te zien in de bios. YAY!

#2. Avengers: Infinity War

De perfecte movie om te zien met je lover. Zeker als jullie van actie-films houden! De nieuwe Marvel movie draait vanaf 25 april in de bios.

#3. Mamma Mia! Here We Go Again

Deel 1 was al fan-tas-tisch en het tweede deel wordt vast ook geweldig, want de oude cast komt allemaal terug voor deze nieuwe film. Te zien vanaf 19 juli.

#4. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Mis jij Harry Potter nog steeds? No worries, want Fantastic Beasts is een hele goede vervanger. Dit tweede deel wordt vast en zeker nog spannender dan het eerste deel en hij is te zien vanaf 15 november. Nog even wachten dus…

#5. A Wrinkle In Time

Meg, haar broer en drie magische wezens gaan op zoek naar Meg’s vader, want hij is op magische wijze verdwenen. Weer een heerlijke Disney-film en hij draait vanaf 8 maart al in de bios!

#6. Midnight Sun

Wat als je nooit naar buiten kan overdag, omdat je een ziekte hebt waardoor je niet tegen zonlicht kan? Katie (Bella Thorne) zit overdag altijd opgesloten omdat de zon voor haar dodelijk kan zijn… Maar dankzij de knappe Charlie (Patrick Schwarzenegger) krijgt ze een geweldige zomer! Vanaf 19 april te zien in de bios.

#7. Love, Simon

Hottie Nick Robinson en powergirl Katherine Langford in één film, we love it! Simon (gespeeld door Nick) staat op het punt om zijn familie en friends te vertellen dat hij homoseksueel is, maar als een e-mail van hem bij een verkeerd iemand terechtkomt wordt hij gechanteerd door een klasgenoot… Deze must-see movie is deze zomer te zien!

Lees ook:

Beeld: 123RF