films kijken popcornsmaak popcorn bioscoop films augustus gratis popcorn serie

Must see films in de bioscoop in augustus

Trommel je besties of je lover maar op, want er staan ook deze maand weer leuke films op jou te wachten! Check hieronder wat de bioscoop jou deze maand augustus te bieden heeft.

Once Upon A Time In Hollywood

Deze komische dramafilm speelt zich af in 1969, het jaar waarin Los Angeles opgeschrikt wordt door een reeks moorden. Tv-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in de filmindustrie. Dat gaat alleen niet zo makkelijk als gehoopt…

Sad fact: Luke Perry, uit Riverdale, heeft in deze film ook een rol. Dit is de laatste filmrol die hij gespeeld heeft voordat hij overleed begin dit jaar.

Vanaf 15 augustus te zien in de bioscoop.

Only You

In Only You ontmoeten Elena en Jake elkaar toevallig tijdens Nieuwjaarsnacht wanneer ze staan te bekvechten over dezelfde taxi. Uiteindelijk delen ze de taxi en komen ze bij Elena thuis aan. Daar belanden ze in bed en vanaf dan begint hun gepassioneerde liefdesavontuur.

De film is vanaf 15 augustus te zien in de bioscoop.

Good boys?!

Oh oh! Als de 12-jarige Max wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje, raakt hij in paniek. Hij weet namelijk helemaal niet hoe je moet zoenen.  Max kan wel een spoedcursus gebruiken en leent samen met twee vrienden de drone van zijn vader om een zoenend stelletje te bespioneren. Dat loopt niet als gepland wanneer de drone kapot gaat…

Good Boys is vanaf 22 augustus te zien in de bioscoop

A rainy day in New York

In deze romantische movie gaat een jong stel op een tripje naar Manhattan, New York. Hun weekendje loopt alleen anders dan gepland wanneer de tijd van het meisje opgeslokt wordt door een belangrijke opdrachtgever. Hierdoor is ze bijna niet met haar boyfriend en daar baalt hij van. Gaat hun relatie dit weekend overleven?

Fun fact: Pretty girl Selena Gomez heeft ook een rol in deze movie!

A rainy day in New York is vanaf 29 augustus te zien in de bioscoop.

Beeld: 123RF

Wil je nog meer films kijken? Check dan ook deze eens:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij naar een van deze films?

Gerelateerde artikelen