films bioscoop februari

Must see films in de bioscoop in februari

Yay, het is weer een nieuwe maand, februari, en dat betekent: nieuwe films in de bioscoop! Wij zetten de leukste films voor je op een rijtje die je nu/binnenkort kunt zien in de bioscoop.

Het Wilde Avontuur / The Call of the Wild

Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jack London en de heldhaftige hond Buck. Buck wordt thuis weggerukt, maar weet te ontsnappen. De hond komt bij Jack terecht en beleeft het avontuur van zijn leven als lid van een postbezorgings-hondenteam. De film gaat vooral over liefde tussen mens en dier en draait vanaf 19 februari in de bioscoop.

Little Women

In Little Women volgen we de vier zussen Amy, Meg, Jo en Beth March. Ze groeien op in Noord-Amerika in de nasleep van de Burgeroorlog. De kracht van vrouwen staat centraal in de film en we love that! De film is gebaseerd op een boek uit 1868, wow! De film is nu te zien in de bioscoop.

Like a Boss

In Like a Boss zijn de beste vriendinnen Mia en Mel een succesvol cosmeticabedrijf gestart. Tenminste, dat lijkt. Ze zitten flink in de schulden en accepteren daarom een aanbod van cosmeticagigant Claire Luna. Maar of dat wel zo’n goed idee was? Deze funny film is perfect om samen met je crush naar toe te gaan! Je moet wel nog eventjes wachten, want de film draait vanaf 27 februari in de bioscoop.

De Grote Slijmfilm

De movie gaat over twee BFF’S die gek zijn op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd waarbij ze het meest originele slijm moeten maken. Helaas is er ook iemand die helemaal niet van slijm houdt: de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn speelgoed niet meer en daarom is hij mad. Hij probeert zijn verkoop te redden en besluit al het slijm in de wereld te verbieden en in beslag te nemen. Lukt het de besties om slijm te redden?

Ga jij een van deze films in de bioscoop kijken in februari?

Beeld: Twentieth Century Fox / Filmdepot

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij naar een van deze movies?

Gerelateerde artikelen