Maleficent deel 2 films oktober bioscoop

Must see films in de bioscoop in oktober

De afgelopen maanden waren er niet heel veel leuke films in de bioscoop te vinden, maar gelukkig zijn er in oktober een hele hoop leuke movies. Yeah!  Tijd om je besties mee te vragen naar de film, girl.

Maleficent 2: Mistress of Evil

Yeah! Het tweede deel van Maleficent draait vanaf deze maand in de bioscoop. In het tweede deel zien we hoe Aurora ten huwelijk wordt gevraagd door Prins Phillip. Zonder dat iemand het weet, wil de moeder van Phillip, koningin Ingrith, de bruiloft gebruiken om de feeën en mensen voor altijd uit elkaar te halen. Oh oh!

Maleficent 2 draait vanaf 16 oktober in de bios.

Kapsalon Romy

Kapsalon Romy gaat over oma Stine en kleindochter Romy. Oma Stine moet op Romy passen, maar daar heeft ze niet zo veel zin in… Romy vindt het helemaal niet leuk in de kapsalon, totdat haar oma haar in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Oma Stine heeft namelijk beginnende Alzheimer en dat gaat niet altijd even goed… Deze familiefilm is geschikt voor mensen van 8 – 88+ en dus de perfecte familiefilm!

De film draait vanaf 2 oktober in de bioscoop.

De Club van Lelijke Kinderen

De film gaat over Paul, een boy met grote flaporen, die op een dag plotseling mee moet op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij samen met andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Paul weet te ontsnappen en richt samen met een aantal andere kinderen ‘De Club van de Lelijke Kinderen’ op. Fun fact: zangeres Maan speelt de zus van Paul in deze movie!

Deze leuke movie draait vanaf 9 oktober in de bioscoop.

F*ck de Liefde

In F*ck de Liefde gaan drie vriendinnen naar Curaçao. Lisa zit namelijk midden in een scheiding en kan wel wat afleiding gebruiken. De eerste dagen verlopen niet vlekkeloos, maar dan komt ze hottie Jim tegen. Oeh la la! De film zit vol met bekende gezichten zoals Bo Maerten, Nienke Plas, Defano Holwijn, Timor Steffens, Nicolette van Dam, Thijs Römer en Yolanthe Cabau.

Deze funny romantische film draait vanaf 3 oktober in de bios.

Wat Is Dan Liefde

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor. Maar daar ontmoet ze Gijs, die alles vertegenwoordigt wat Cato haat… De samenwerking tussen de twee lijkt niet te gaan werken, maar uiteindelijk worden ze ‘gedwongen’ om hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw te bekijken. Kun je eigenlijk wel in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Vanaf 17 oktober kun je deze film in de bios zien.

Welke films ga jij kijken in oktober?

Beeld: Disney Pixar

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke film wil jij graag zien?

Gerelateerde artikelen