MUST SEE FILMS IN DE BIOSCOOP IN september

Must see films in de bioscoop in september

De zomervakantie is voorbij en het is bijna september. Dit betekent: nieuwe films in de bioscoop! Vraag je besties mee en plan een gezellige movie night om een van deze leuke films te kijken. Let’s go!

Love Sarah – 10 september 

De 19-jarige Clarissa wil de droom van haar overleden moeder Sarah, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit laten komen. Ze schakelt de hulp in van haar moeders beste vriendin Isabella en haar oma Mimi. De drie generaties vrouwen moeten hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen overwinnen om de herinneringen aan Clarissa’s moeder in leven te houden. Dit klinkt als een funny film, maar ook een echte tranentrekker!

Love Sarah is vanaf 10 september te zien in de bioscoop.

The War With Grandpa – 16 september 

De tienjarige Peter moet zijn kamer afstaan aan zijn opa, maar hij ziet dit helemaal niet zitten. Samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te drijven. Dit betekent oorlog, want zijn opa laat niet met zich sollen. Dit klinkt super funny, right? 

The War With Grandpa draait vanaf 16 september in de bioscoop.

Rocks – 24 september 

Rocks is vijftien jaar oud en woont samen met haar broertje Emmanuel in Engeland. Docenten vinden dat ze moet gaan nadenken over haar toekomst, maar het heden slokt al haar energie en aandacht op. De vader van Rocks is overleden en haar moeder is plotseling vertrokken. Helemaal alleen is Rocks gelukkig niet: de girl heeft hele lieve besties!

Rocks is vanaf 24 september te zien.

Lees ook:

Beeld: TIFF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen