films series drive-in bioscoop Videoland films gezien moet hebben Modo Avião kerstfilms winterfilms bioscoop april juni

Must see movies in de bioscoop in april

De tijd vliegt! Morgen is het alweer april en dat betekent: nieuwe films in de bioscoop. Trommel al je besties op of vraag die ene cutie op date om een van deze leuke films te checken. 

Gloria Bell

Gloria is 58, maar voelt zich nog 30. Haar dagen brengt ze door op kantoor, maar tijdens haar avonden is ze te vinden op de dansvloer in de clubs van Los Angeles. You go, girl! Op een avond ontmoet ze Arnold en lijkt haar single life aan een einde te komen. Maar hoe ga je om met zo’n relatie? Gloria gaat het avontuur vol vreugde en moed aan! 

Vanaf 4 april in de bioscoop

Little

In deze comedy wordt de stoere zakenvrouw Jordan Sanders opeens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener. Say what?! Die dag heeft ze een hele belangrijke presentatie voor haar grote bedrijf. Alleen Jordans assistente April weet dat zij het is. Maar zal April haar helpen nadat Jordan haar altijd heeft gepest?

Vanaf 11 april in de bioscoop

After

Tessa begint aan haar eerste semester op de universiteit en daar gaat een hele nieuwe wereld voor haar open. Ze staat bekend als een lief, leergierig en trouw meisje, totdat ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Tessa valt als een blok voor hem en ze beginnen aan een heftige relatie. De knappe Hardin laat haar twijfelen over alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar weet ze eigenlijk alles over Hardin?

Vanaf 18 april in de bioscoop

https://www.youtube.com/watch?v=BNLta4nDM10

Avengers: Endgame

In deze nieuwe Marvel-film komen alle superhelden samen om Thanos te kunnen verslaan. Ook proberen ze alle mensen die hij heeft gedood tot leven te wekken. Spannend!

Vanaf 24 april in de bioscoop

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij één van deze films checken?

Gerelateerde artikelen