December staat alweer voor de deur, jippie! Weer een maand vol met leuke movies. Trommel je besties of bae maar weer op voor een gezellige movie night!


All You Need is Love
Deze film gaat over Maarten ter Horst, de presentator van het populaire programma All You Need Is Love. Hij verdwijnt spoorloos op de avond voor de kerstspecial. Zonder dat de redactie het weet, neemt hij een vliegtuig naar de Schotse hooglanden. OMG! Ondertussen is zijn crew in Nederland wanhopig op zoek naar een nieuwe presentator, want de Kerstspecial komt steeds dichterbij…
De film is vanaf 6 december te zien in de bioscoop.

Bon Bini Holland 2
Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een ‘time-out’ in te lassen. Oh no! Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen.
Deze movie draait vanaf 13 december in de bioscoop.

Mary Poppins Returns
OMG, de nieuwe Mary Poppins-film duurt ruim twee uur, yes! Mary Poppins schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. De perfecte supernanny maakt van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur. Sounds fun!
Deze movie is vanaf 19 december te zien!

The Extraordinary Journey of the Fakir
Ajatashatru Lavash Patel heeft zijn hele leven mensen voor de gek gehouden met zijn straatmagie en fakir-stunts in zijn vertrouwde buurtje in Mumbai. Wanneer hij besluit een reis te maken om zijn vader te vinden die hij nooit heeft gekend, wordt hij onverwachts meegesleept in een eindeloos avontuur, met dank aan een IKEA-kast.
De film is vanaf 13 december te zien in de bioscopen.

Beeld: Youtube, 123RF 

Lees ook: