TikTok-hack gratis films Never Have I Ever gratis film Pathé slaapkamer bioscoop films Life of the Party I Now Pronounce You Chuck and Larry movie night werk bioscoop easy a film must see movies oktober

Must see movies in november

November staat voor de deur! Een maand met veel leuke, nieuwe movies. Trommel je bestie of lover op: het is tijd voor een datenight. Yay!

Girl
Girl is een Vlaamse film. De film schetst het leven van de 15-jarige Lara. Lara is officieel geboren als jongetje, maar ze droomt van een carrière als ballerina. Haar lichaam begint tegen te stribbelen, maar samen met haar vader en jonge broertje probeert zij zich hier doorheen te slaan. Bekijk hier de trailer:

Vanaf 1 november in de bioscoop.

The Nutcracker And The Four Realms
A Disney Movie, yay! Clara wil een doos openen waar een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder in zit, maar hiervoor heeft ze een unieke sleutel nodig. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer, leidt haar naar de felbegeerde sleutel. De wereld waarin ze vervolgens terecht komt, is vreemd en mysterieus…

Vanaf 1 november in de bioscoop.

First Kiss
First Kiss is een klein maar succesvol cosmeticabedrijf,gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan, die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin. Susansdochter Roos is een typisch meisje van haar generatie: zemaakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow ‘Give Roos a Kiss’, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette en haar dochter Germaine. Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken.

Vanaf 28 november in de bioscoop.

 

Beeld: 123RF/YouTube

Lees ook: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij graag naar de bioscoop?

Gerelateerde artikelen