Pfoeh, het lijkt wel alsof september voorbij is gevlogen. Het is alweer oktober en dat betekent: een hoop nieuwe films in de bios! Tijd voor een moviedate met je bestie of lover!

A Star is Born
Deze movie gaat over superster Jackson Maine (Bradley Cooper). Het lijkt alsof hij het perfecte leventje lijdt, maar niks is minder waar. Op een bepaald moment ontmoet hij struggling artis Ally (Lady Gaga). Zij wil eigenlijk haar droom om zangeres te worden opgeven, maar dan ontmoet ze Jack. They fall in love en wat er nog meer gebeurt moet je zelf maar gaan checken in de bios vanaf 4 oktober!

Zwaar Verliefd!
Deze funny romantische film gaat over dierenarts Isa (Barbara Sloesen) die een beetje onzeker is over haar lijf en in de liefde. Tijdens een noodgeval op haar werk, ontmoet ze de superknappe Ruben (Jim Bakkum). Ze wordt hopeloos verliefd op hem en hij op haar, maar dat kan Isa eigenlijk niet geloven… Deze liefdevolle en misschien ook wel herkenbare film draait vanaf 11 oktober in de bioscopen.

Night School
Deze comedy met superfunny Kevin Hart gaat over Teddy die op zoek is naar een nieuwe job. Dat is alleen niet zo makkelijk, want hij heeft zijn High School nooit afgemaakt en dus geen diploma. Tijd voor avondschool, waar hij hopelijk wel zijn diploma gaat halen… Vanaf 18 oktober in de bioscoop.

Smallfoot
Je hebt vast wel eens gehoord van ‘Bigfoot’, een eng groot wezen met enorme voeten. Nou, deze movie gaat over die wezens, maar dan dat ze bang zijn voor de ‘Smallfoot’ aka ene mens. Leuk om samen met je kleinere broertje of zusje te kijken in de bioscoop vanaf 3 oktober!

Beeld: 123RF

Lees ook: