Het is alweer september en ook deze maand komen er superveel leuke movies in de bios. Perfect voor een romantische datenight met je lover of een BFF-night met flink veel popcorn. Welke movie komt op jouw watchlist?

Doris
Doris is een gescheiden moeder van twee kinderen en haar leven loopt niet helemaal op rolletjes. Zoals ze het zelf zegt is ze ‘een sneu geval, zonder baan, zonder man, zonder geld, zonder plan, die elke avond naar Ik vertrek en Heel Holland Bakt zit te kijken.’ Deze funny film is perfect voor een bestie-night-out! De trailer belooft al veel goeds in ieder geval!

Vanaf 20 september in de bioscoop.

 

Johnny English Strikes Again
OMG! Op deze movie wachten we al jaren! Eindelijk komt er een deel drie van de superfunny filmreeks Johnny English. In de film speelt Rowan Atkinson (also known as Mr. Bean) een geheimagent. Na een tijdje geen missies te hebben gehad, wordt hij weer opgeroepen voor een spannende missie. Maar dat gaat natuurlijk niet allemaal volgens plan…

Vanaf 20 september in de bioscoop.

 

A Simple Favor
Op het eerste oog lijkt dit misschien een lieve, leuke film, maar niks is minder waar. In deze nieuwe thriller spelen beauties Anna Kendrick en Blake Lively de hoofdrol. Wanneer Emily (Blake) plotseling verdwijnt, gaat Stephanie (Anna) op zoek naar haar vriendin. Maar dat is nog niet zo simpel…

In GIRLZ #9 staat een toffe inactie voor deze spannende movie!

Vanaf 27 september in de bioscoop.

 

The House With A Clock In Its Walls
Deze spannende fantasy movie gaat over het weeskind Lewis. Na het overlijden van zijn ouders wordt hij naar zijn oom Jonathan gestuurd. Zijn oom is een mysterieuze man die woont in een nog mysterieuzer huis. In dat mysterieuze huis zit een magische klok in de muur verstopt. Samen met zijn oom gaat Lewis op zoek naar deze tikkende klok.

Vanaf 27 september in de bioscoop. 

 

Elvy’s Wereld: So Ibiza
Deze verfilming van het boek van Jill Schirnhoffer zit vol met superleuke én knappe BN’ers. Wat dacht je van Buddy Vedder of Rutger Vink? De hoofdrol van Elvy wordt gespeeld door May Hollermann. Elvy zet alles op alles om de Ibiza Future Fashion Award te winnen.

Wist jij dat we kaartjes weggeven voor deze awesome movie en je zelfs bij de filmpremiere kunt zijn? Check GIRLZ #9 voor de winactie!

Draait vanaf 26 september in de bios.

 

Welke movies lijken jou het leukste? Let us know!

Beeld: 123RF

Lees ook: