Yasss! Het is weer tijd voor de tofste show van het jaar: de MTV EMA. Wij gaan sowieso kijken en check hieronder waarom jij de show vanavond om 21.00 uur ook zeker moet gaan checken.

Ga jij kijken naar MTV EMA?

Vanavond vanaf 21.00 uur is de awardshow live zien op MTV! Check hieronder vijf redenen waarom je écht moet kijken!

MTV

#1 optredens

De voornaamste reden om te kijken is natuurlijk voor de optredens! Wanneer zie je nou zoveel celebs achterelkaar performen? Superstars Liam Payne, Travis Scott, Shawn Mendes, Demi Lovato, Camila Cabello, Kesha, The Killers, Stormzy en French Montana treden op. Maar ook Clean Bandit,  Zara Larsson, Sean Paul, Anne-Marie, Julia Michaels en Eminem  zullen het podium betreden.

#2 awards

Wij zij superbenieuwd wie er met een award naar huis gaat! Er is in ieder geval bekend gemaakt dat James Bay, Natalie Dormer, Madison Beer, Sabrina Carter en David Guetta awards zullen uitreiken.

#3 host

OMG fleeky Rita Ora is de host van de avond. Wij zijn heel benieuwd hoe de girl het gaat doen en natuurlijk zal ze zelf ook nog optreden. Yay!

#4 Best Worldwide Act

Woop! Woop! De award voor ‘Best Dutch Act’ is gewonnen door Lil’Kleine. Hij is nu ook geselecteerd in de categorie ‘Best Worldwide Act’, waarin alle nationale winnaars het tegen elkaar opnemen. Wauw, supercool!

#5 dresses

Welke outfit is on point en wie slaat de plank volledig mis? Wij zijn heel benieuwd naar alle mooie jurken! Stiekem zijn we nog veel nieuwsgieriger naar wie er dit jaar een verschrikkelijke outfitblunder maakt! Hihi 😉

Check hieronder nog even de genomineerden!

Ga jij vanavond ook kijken? Tune in om 21.00 uur op MTV! #MTVEMA We can’t wait!

[shoppable_snippet id=13d8]

Lees ook:

De MTV EMA 2017 is zondag 12 november vanaf 21.00 uur live op MTV te zien.

Beeld: MTV EMA