Yes! Awkward en Faking It zijn terug. Het was even wachten, maar nu gaan we er eindelijk achterkomen hoe het Jenna thuis bevalt na haar eerste jaar universiteit. En hoe zal het gaan met de vriendschappen in Faking It? Je ziet het vanavond vanaf 19.00 uur op MTV.

Awesome
Denk jij nu, huh, waar gaat dit over? Dan heb je vanaf nu iets te doen op woensdag, want Awkward en Faking It zijn twee awesome series op MTV. Awkward draait helemaal om Jenna. Eigenlijk is ze een verlegen muurbloempje, maar na een ongeluk begint ze op te vallen. En dat is nogal… awkward, ook nu ze een paar jaar na het ongeluk is begonnen aan een universitaire studie. 

In Faking It volgen we Karma en Amy die zo graag populair willen worden dat ze er zelfs een lesbische relatie voor verzonnen. Dat moet wel problemen geven! En dat doet het, ook in dit nieuwe seizoen.

Woensdag
Eén ding is zeker: de woensdagavond zit weer bommetjevol met jouw favo drama’s, want MTV zendt de series na elkaar uit. Awkward zie je om 19.00 uur, Faking It komt om 19.30 uur. Dat wordt kijken!

Wil je meer Awkward? Kijk dan maar snel even hier.