OMG! Na To All The Boys Iโ€™ve Loved Before wordt nu ook de zevendelige boekenserie van Narnia verfilmd door Netflix. Wij kunnen niet wachten! Weet jij nog waar het verhaal over gaat?

Het boek

Het verhaal gaat over vier Britse kids uit Londen, waar het op dat moment oorlog is. De kids gaan op avontuur in het magische Narnia. Door middel van een magische kast komen ze per ongeluk terecht in de wereld van de Witte Heks, waar het eeuwig winter is. Het boek The Chronicles of Narnia van C.S. Lewis is al in meer dan 47 verschillende landen vertaald en er zijn al meer dan 100 uitgaven van. Ook is er al een film gemaakt en zijn er verschillende theatervoorstellingen van.

 

Netflix

Toch wil Netflix er ook nog iets mee. Het bedrijf heeft de rechten gekregen over de zeven fantasyboeken. Dat is best bijzonder, want ze zijn het eerste en enige bedrijf met deze rechten. Netflix heeft bekend gemaakt dat ze niet alleen een serie, maar waarschijnlijk ook films gaan maken die gebaseerd zijn op het verhaal. Wanneer we de eerste serie of film kunnen bekijken is helaas nog niet bekend.

We keep you updated!

Beeld: Pinterest/giphy

Lees ook: