netflix maart

Deze films en series verschijnen in maart op Netflix

Heb jij alle series en films die er op Netflix staan al gekeken? Don’t worry, er komen deze maand weer superveel nieuwe films en series online. Yay, dat wordt lekker bingewatchen in maart!

The Bold Type 

The Bold Type geeft een kijkje in het leven van drie vriendinnen, die bij een groot tijdschrift werken in New York. De meiden zijn druk bezig met werk, de liefde, het vinden van een eigen identiteit en het onderhouden van hun vriendschap. Deze serie wil je niet missen en we’ve got some good news: de serie staat nu al online!

Love Alarm seizoen 2

Heb jij Love Alarm al gezien? De serie gaat over een app die kan vertellen wie er een crush op jou heeft. Handig, right?! Vanaf 12 maart staat seizoen twee online, dus je kunt alvast met het eerste seizoen beginnen!

Sky Rojo

Coral, Wendy, en Gina vertrekken uit de Las Novias Club om van hun vrijheid te genieten. Hun pooier Romeo heeft daar andere ideeën over en besluit ze samen met zijn handlangers te volgen. De trip van de girls verandert in een gevaarlijke chaos waarbij hun vriendschap vele malen sterker wordt. Sky Rojo is te zien vanaf 19 maart. Ga jij deze serie kijken?

Wat Is Dan Liefde

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor, waar behoefte is aan verandering. Ze lijkt perfect voor de job, want ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot dat ze collega Gijs ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat Cato haat. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken, maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Wil jij deze film kijken? Hij staat vanaf 26 maart online.

Beeld: Tamara Arranz, Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen