Heb jij de Spaanse hitserie al gezien? Wij wel en zijn enorm fan! Helaas is alleen niet iedereen blij met Élite. Wil jij weten waarom? Lees dan verder! (Pas op: spoilers)

Omander

De Netflix-serie is niet bang om heftige onderwerpen zoals geloof en seksualiteit te laten zien. Zo vallen de twee boys Omar en Ander madly in love met elkaar. De fans die de relatie shippen hebben zelfs al een naam gekozen voor de boys: Omander. Netflix postte een paar dagen geleden een pic van de twee lovebirds op Instagram met als quote: ‘The only thing I want is to be with you. #Omander.’ En toen ging het los…

Comeback

De pic was niet geplaatst om reacties uit te lokken, maar toch zijn er een aantal boys en girls die negatief reageren. Zo comment iemand: ‘Ga van mijn Instagram. Niet iedere persoon op de wereld is homoseksueel.’ Jammer, vinden wij. Netflix komt wel met een goede comeback en reageert op de haters met deze comment: ‘Sorry, je comment kon niet worden gelezen omdat hij omringd wordt door al deze prachtige regenbogen’. You go, Netflix!

Beeld: Twitter/Instagram

Lees ook: