Netflix-tip: Fashion Chicks

Yes, er staat sinds kort weer een leuke fashionfilm op Netflix. Ben jij helemaal gek van mode? Dan moet je de film Fashion Chicks zeker gezien hebben.

Fashion Chicks

De film gaat over het introverte meisje Esmee, gespeeld doorLiza Sips, die maar weinig geld heeft. Haar grote droom is om fashion designer te worden, maar hoe lukt dat haar als ze nog niet eens merkkleding kan kopen?Als Esmee stage mag gaan lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion, mag ze dan ook alleen aan de slag als magazijnmedewerker. Dit vindt zij natuurlijk helemaal niet leuk. Maar guess what? Ze heeft nu wel een ruime keuze uit afgekeurde designkleding.

Lizzy

Met de afgekeurde designkleding begint Esmee zelf kleding te ontwerpen en hiermee creëert ze online alter ego ‘Lizzy’. Met een toevallig optreden op de Fashion Week zet Lizzy zichzelf in de picture en haar blog wordt instafamous. De fashiondirecter en oprichtster van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil dan zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van haar modebedrijf. Esmee moet hierdoor een dubbelleven leiden en Lizzy komt steeds vaker in beeld in haar privéleven. Hiermee neemt ze een enorm risico, want wat als ze betrapt wordt?!

Ben jij net als Esmee altijd up-to-date van de laatste trends en zie je er altijd tiptop uit? Dan ga je deze film echt leuk vinden. Netflix aan en kijken maar!

Beeld: Instagram @fashionchicks_fanpage

Lees ook deze Netflix-tips:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij deze film gaan zien?

Gerelateerde artikelen