Komen de boys van Midnight Red je bekend voor? Dat zou zomaar kunnen, want Eric (21), Joey (23), Thomas (22), Anthony (20) and Colton (24) doen al een tijdje mee in de muziekwereld. Ze zijn al sinds 2009 bezig onder de naam FLYTE, maar hadden nog niet zo veel succes. Dat kwam pas toen ze onlangs werden ontdekt door RedOne; de man achter Lady Gaga, Jennifer Lopez en Nicki Minaj.

Taylor Swift Cover
De 5 boys uit California zijn begonnen met het coveren van populaire nummers. Zo kun je op YouTube hun versies vinden van nummers als Diamonds van Rihanna en What Makes You Beautiful van One Direction. Toen de band besloot om het nummer I Knew You Where Trouble van Taylor Swift te coveren, ging het opeens hard met hun bekendheid. De clip werd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. De jongens kregen veel fans en brachten al snel hun eerste single uit.

Midnight Red
Over de naam van de band is goed nagedacht. ’s Nachts gaan mensen eropuit om te feesten en lol te trappen. De kleur rood is een heftige kleur waar je niet omheen kunt. Dat de boys inderdaad wel houden van een goede party en dat je niet om ze heen kunt, bewijzen ze met hun hit Hell Yeah! Hun nieuwe single Take Me Home is de tune van de Coca Cola-reclames in Amerika. Goed gedaan boys!