Linda de Mol werkt samen met het team van Gooische Vrouwen aan een nieuwe movie: April, May en June. Actrice Elise Schaap speelt een rol in de nieuwe film en deelt via Insta een funny foto.

‘Of je mandarijn lust.’ staat er onder haar post, maar sommige mensen vinden haar toch echt meer op een pompoen lijken dan een mandarijn… Och, wat maakt het ook uit, het staat haar goed! En daar zijn de meeste mensen het mee eens: ‘Jou staat ook alles!’ wordt er veel gereageerd.

https://www.instagram.com/p/BoWrT-xi8E8/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

De nieuwe film gaat over drie halfzussen die door hun zieke moeder bij elkaar worden geroepen. De moeder wil uit het leven stappen, maar kan pas vredig doodgaan als een van haar dochters de zorg van hun halfbroer -die autisme heeft- op zich neemt. De drie zussen vinden zichzelf daar alleen totaal niet geschikt voor.

Linda speelt zelf een van de zussen, de tweede zus wordt dus gespeeld door Elise Schaap en de derde zus wordt gespeeld door de funny Tjitske Reidinga. Dat belooft een leuke movie te worden! Helaas moeten we wel nog even wachten, de nieuwe film gaat 11 maart 2019 pas in première.

Beeld: 123RF/Instagram

Lees ook: