Wow! Al gehoord van Julian Jordan? Deze 17-jarige boy is door MTV Amerika getipt als ‘Artist to watch’. Hij is dj en maakt echt supercoole tracks!

Wie is Julian?
Julian komt uit Apeldoorn en wil het liefste draaien op dance-feesten over de hele wereld! Hij heeft al samengewerkt met grote namen in het dj-wereldje en heeft de vorige zomer zelfs opgetreden op één van Ibiza’s grootste clubs Privilege. En dat al op zo’n jonge leeftijd… Daarnaast ziet hij er ook nog eens supercute uit, vind je niet?

 

Wat heeft hij al bereikt?
Vorig jaar tekende Juul een contract bij het label Spinnin’ Records en werd hij bekend door zijn samenwerking met dj Sander van Doorn. In januari stond de jonge disc jockey op nummer 8 in de Beatport top 10. Dat is echt superknap, want de beste dj’s van de wereld zijn bekend bij Beatport! Zijn laatste single maakte hij samen met Martin Garrix en hij heet: BFAM. Check ‘m snel hieronder!

Is hij te vinden op social media?
Deze hunk is niet te missen, want Julian is echt overal op internet te vinden! Zo heeft hij een officiële website en een eigen YouTube-kanaal. En dat is niet het enige, want Juul heeft ook Facebook, Twitter en Soundcloud.