De Amerikaanse Kids? Choice Awards, dé awardshow van Nickelodeon, vindt in april weer plaats in Los Angeles. Je kunt vanaf nu stemmen op jouw favoriete ster uit Nederland of België.

Jan Kooijman, Nick & Simon, Ralf Mackenbach en Kelly Pfaff zijn genomineerd in de categorie Favoriete Ster Nederland/België. De winnaar zal op het podium in LA zijn of haar award in ontvangst nemen. Supercool, want de grootste sterren ter wereld zijn daar allemaal aanwezig! Justin Bieber, Katy Perry, Kristen Stewart, Taylor Swift, Emma Watson en Selena Gomez zijn allemaal genomineerd voor een award.

Acteur Jack Black is de host van de show en Patrick Martens zal de presentatie van het Nederlandse gedeelte voor zijn rekening zal nemen. Natuurlijk zal hij de bekende sterren die aanwezig zijn op de oranje loper het hemd van het lijf vragen, de awards aan de Nederlandse of Belgische winnaar overhandigen en een uitgebreid verslag doen van de show.

Wil jij meebeslissen wie er in april naar Amerika mag? Breng dan snel je stem uit! De awardshow is op 3 april om 18.00 uur te zien op Nickelodeon.