Zo spannend! Vanaf vandaag staat de horror-serie DARE op Videoland. Kaj van der Ree, Dionne Slagter, Holly Mae Brood, Bibi Breijman en nog veel meer YouTubers spelen een rol in de serie.

Over de serie

YouTuber Justin heeft samen met Mitch een YouTube-kanaal genaamd ‘DARE’. Hiervoor voeren zij bizarre opdrachten uit, die zij vastleggen op camera. Van de brutale YouTube-ster JackO (Kaj van der Ree) krijgen zij het bizarre verzoek in een verlaten gesticht te overnachten. Zonder na te denken accepteren de jongens de opdracht, maar terwijl zij hier slapen gebeuren er allemaal vreemde dingen.

Mean Girls GIFs - Find & Share on GIPHY

Het gesticht blijkt bezeten te zijn door een kwade geest. Dát moet Justin filmen: alles voor meer volgers! Als de demon echter ook zijn vriendin Faya (Holly Mae Brood) lastigvalt, in zijn social media klimt en Justins populariteit te gronde richt, is hij gedwongen de confrontatie aan te gaan met de geest, zichzelf én een diep weggestopt geheim uit zijn verleden…

Moet je zien!

Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van DARE te zien bij Videoland. Elke dag, tot en met 31 oktober, wordt er één vervolgaflevering toegevoegd. Check de trailer alvast hieronder.

Lees ook: