Er is geen vaste leeftijd waarop iedereen voor de eerste keer seks moet hebben. Toch wordt er soms vreemd opgekeken als iemand van boven de 20 het nog nooit heeft gedaan. Misschien vraag jij je ook af waarom diegene zo lang wacht… Ewout Genemans komt achter veel redenen in het nieuwe programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan!

Programma
In dit programma praat Ewout (bekend als presentator bij Z@PP) met maagden tussen de 20 en 48 jaar. De één heeft bewust gewacht en bij de ander liep het toevallig zo. Ze hebben allemaal andere redenen waarom ze nog nooit seks hebben gehad en willen het nu weleens meemaken.

Verschillende redenen
Ook de 20-jarige Avithal doet mee. Het is een mooi meisje dat veel aandacht van de jongens krijgt, dus waarom is het er bij haar nog niet van gekomen? Ze wil namelijk dat de eerste keer met de ware is en die is ze nog niet tegengekomen! Bij het koppel Boy en Madelinde speelt het geloof een belangrijke rol. Ze kunnen stiekem niet wachten tot de eerste keer, maar dan moeten ze eerst trouwen. Houden ze het vol?

Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan is vanaf vanavond om 21.30 uur wekelijks te zien bij RTL5.