We hebben er even op moeten wachten, maar vanavond is het weer zover. Dan begint een nieuw seizoen Holland’s Next Top Model. De modellen krijgen het zwaar dit seizoen! Ze worden meteen in het diepe gegooid en moeten hun eigen opdrachten binnenhalen. Dat wordt een heftige strijd!

Model Mansion
Om de meiden meteen te laten wennen aan het leven als model, logeren ze niet meer in een luxe model mansion. Dit seizoen zitten ze met z’n 12en in een simpel appartementje en moeten ze hun eigen boodschappen doen en hun eigen eten koken. Voor verwende meisjes is dus geen plek meer.

Opdrachten
Ook met de opdrachten moeten de meiden hard aan het werk. Die moeten ze namelijk zelf binnenhalen door op go-sees te gaan. Dat doen ze niet alleen in Nederland, maar ook in een paar andere steden in Europa. De meiden reizen wat af dit seizoen!

Prijzen
De winnares mag zichzelf Holland’s Next Top Model noemen en krijgt een modellencontract en een covershoot voor het blad Glamour. Het programma wordt dit jaar gepresenteerd door oud-model Anouk Smulders. De modellen worden gecoacht door stylist Fred van Leer.

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model begint vanavond om 21.30 uur bij RTL 5.