Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden weer begint? Maandagavond is het weer zover. En we kunnen alvast vertellen dat het superspannend wordt!

Het is alweer een tijdje geleden nadat we vol spanning de laatste aflevering hebben gezien. Wat is er ook alweer gebeurd? Wij hebben het op een rijtje gezet en lichten alvast een tipje van sluier op:

Jack
Jack is door een woedende Bing opzettelijk aangereden en Sjors is hiervan getuige. De toestand van Jack is kritiek en het is nog maar de vraag of hij de aanrijding zal overleven…

Noud en Nina
Geen happily ever after voor N & N, want Noud heeft Nina verlaten en is naar Tokyo vertrokken. Het is geen geheim dat Mike verliefd is op Nina, dus hij grijpt meteen zijn kans. Nina valt voor zijn charmes, maar dan blijkt Mike gevoelens te krijgen voor iemand anders!

Nuran en Rick
Nuran worstelt met haar gevoelens voor Rik, maar houdt vast aan het idee dat Bilal de juiste man voor haar is. Maar Nuran weet niet dat Bilal eigenlijk homo is en gezoend heeft met Lucas.

Ludo en Janine
Het stel is eindelijk getrouwd en Maxime lijkt er volledig achter te staan. Echter laat ze weten dat het huwelijk tussen Ludo en Janine binnen een jaar voorbij zal zijn. Wat is Maxime van plan?

Tim
En wie is die mysterieuze Tim? Deze boy houdt een aantal bewoners van Meerdijk goed in de gaten, maar waarom hij dat doet is nog een raadsel.

De eerste aflevering van het 23e seizoen is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.