Ben jij superfan van een Nederlandse celeb? Hoe cool zou het zijn om hem/haar het hemd van het lijf te mogen vragen? Van flirt- tot seksvragen: alles is toegestaan! In het nieuwe tv-programma Met De Billen Bloot is het mogelijk…

Hoe werkt het?
In Met De Billen Bloot strijden een aantal kandidaten om een ontmoeting met hun idool. En op een wel heel bijzondere manier! De wedstrijd vindt plaats in een flatgebouw met drie liften. De ster bevindt zich op de bovenste etage en de kandidaten staan op de begane grond. Steeds wordt er een vraag gesteld met drie antwoordmogelijkheden: lift A, lift B en lift C. Vervolgens gaan alleen de kandidaten die het goede antwoord en dus de goede lift hebben gekozen, een etage omhoog. Zo komen ze elke keer één stapje dichter bij hun idool… Uiteindelijk bepaalt de finalevraag wie de ontmoeting met de ster wint!

Wie doen er mee?
De BN’ers die meedoen aan het programma zijn onder anderen Géza Weisz, Yes-R, Nils Käller (MainStreet), Dioni Jurado (B-Brave), Marly van der Velden en Ruud Feltkamp. Cool!

Met De Billen Bloot is vanaf zaterdag 10 januari te zien om 17.20 op NPO 3.