Het is weer een nieuwe maand en dat betekent een hoop nieuwe films (en series) om te binge watchen op Netflix! Wij maken een lijstje van de echte must-sees!

Beauty and The Beast

Deze prachtige Disneyfilm met Emma Watson is een echte aanrader! Het klassieke sprookje Belle en het beest is tot leven gekomen in deze live-action film. We love it! Check hieronder de trailer:

To All The Boys I’ve Loved Before

Deze film gaat over Lara die vijf liefdesbrieven heeft geschreven voor alle jongens waar ze ooit van gehouden heeft. Deze verstopt ze natuurlijk supergoed, maar op een dag ziet ze een van haar crushes met de brief lopen. Ohoh!! Wij kunnen niet wachten tot vrijdag 17 augustus!

The Package

Hou je van β€˜slechte’ komedies? Dan is The Package iets voor jou! Wanneer een groep vrienden gaat kamperen, snijdt een van de jongens per ongeluk zijn piemel eraf. Het is een race tegen de klok met een hoop obstakels om de piemel te herenigen met de jongen. Gaat het ze lukken?

Like Father

Deze Netflix Original met Kristin Bell in de hoofdrol is een komedie/drama. Kristin wordt verlaten tijdens haar bruiloft en komt in contact met haar long lost vader. Samen worden ze zo dronken dat ze met zijn tweeΓ«n op de honeymoon terecht komen.. Oeps!

 

Beeld: 123RF