Als je op Facebook zit, heb je ze vast al voorbij zien komen: de cartoons van Bitstrips. Het is de hype van dit moment en supergrappig! Het is een soort Facebook-status, maar dan in de vorm van een cartoon. Of het nou een ontbijtje aan de keukentafel is of een survivaltocht door de jungle: het kan allemaal!

Lookalike
Na het downloaden van de app, kun je beginnen met het aanmaken van je eigen poppetje! Net als bij de Sims kun je je eigen kapsel, gezichtsvorm en outfit bepalen. Binnen no time heb je een lookalike you!

Categorieën
Daarna is het tijd om een stripje te maken. Je kunt kiezen uit superveel cartoons in verschillende categorieën, zoals school, weird, holidays, mad en situations. Helemaal leuk is om een comic te maken en een vriendin toe te voegen. Dan kun je de leukste grappen uithalen!

Delen
De hele bedoeling van die grappige cartoons is natuurlijk dat je het deelt met je friends op Facebook. Je kunt je cartoon linken aan je Facebook-status zodat het unieke berichtje op je wall verschijnt. Nou ja, uniek? Dat is het ook niet meer, want de meeste timelines staan er vol mee. De app is heel populair. Zo populair zelfs dat er soms een foutmelding verschijnt omdat te veel mensen het gebruiken. Dat is dus wel irri! Maar probeer het eens uit en je ligt zeker weten dubbel van het lachen!

Ben je benieuwd naar Bitstrips? De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.