De schoolvakantie is afgelopen en dat betekent dat ook de leerlingen van het Spangalis College weer naar school moeten. Vandaag begint een nieuw seizoen en dit keer zijn er weer twee nieuwe gezichten bij gekomen, namelijk Meral en Raaf. Maak kennis met de leerlingen!

Meral & Raaf
Meral is een leuk, actief en fel meisje. Wat bijzonder is aan Meral is dat ze zichzelf altijd opdrachten geeft, die ze moet uitvoeren. Raphael ‘Raaf’ is een knappe en mysterieuze jongen en alle meiden zijn verliefd op hem. Maar Raaf heeft weinig aandacht voor meisjes, hij zit het liever met zijn neus in de boeken.

Spannend
Verder gebeuren een heleboel andere spannende dingen op het Spangalis College. Zo gaan de ouders van een van de leerlingen scheiden en worden twee meisjes verliefd op elkaar.

SpangaS is te zien van maandag tot en met vrijdag om 19.00 uur bij Z@PP. Het weekoverzicht wordt om 10.30 uur op zaterdag en zondag uitgezonden.

In Girlz! lees je iedere maand een column van een van de SpangaS-leerlingen. Zo leer je iedereen nóg beter kennen! Houd Girlz! dus goed in de gaten.