Kijk jij ook graag naar al die leuke series op Disney Channel? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 16 september is er een nieuwe serie op je favo tv-zender met de naam Violetta. Om dat te vieren geeft Disney een supervette prijs weg: een privé-concert van MainStreet met je 5 BFF’s!

Violetta
Stel je groeit op zonder andere kinderen om je heen. Dan verhuis je naar een ander land en leer je opeens heel veel nieuwe, interessante mensen kennen. Dat overkomt Violetta als ze met haar vader verhuist naar haar geboortestad Buenos Aires. Ze krijgt daar pianoles in de prestigieuze Studio 21. Haar pianolerares komt erachter dat Violetta ook supergoed kan zingen en helpt haar om haar zangtalent te ontwikkelen. Ondertussen ontmoet Violetta Tomas en Leon, 2 boys die allebei een oogje op haar hebben. Wie zal ze kiezen? Violetta is vanaf 16 september elke schooldag om 19.00 uur te zien op Disney Channel.

MainStreet
Om te vieren dat Violetta ook binnenkort bij ons te zien is, kun je een privé-concert van Mainstreet winnen. Samen met je 5 BFF’s wordt je opgehaald met een echte limo om de boys te bewonderen. Check snel Disney.nl