Deze maand kunnen we weer genieten van heel veel nieuwe series die op MTV te zien zijn. When I Was 17, Plain Jane en een nieuw seizoen van 16 & Pregnant zijn maar een paar voorbeelden!

Plain Jane
In de nieuwe 8-delige realityserie Plain Jane worden saaie meiden omgetoverd tot sexy girlz! Fashionista Louise Roe geeft de meiden tips om er prachtig uit te zien, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Plain Jane is elke woensdag te zien om 20.00 uur.

When I Was 17
Altijd al benieuwd hoe celebrities hun jeugd hebben beleefd? In When I Was 17 halen sterren als Khloe en Kourtney Kardashian, Usher en Enrique Iglesias herinneringen op over hun schoolfeesten, eerste vriendjes of vriendinnetjes en hun eerste zoen. Dat mag je niet missen! When I Was 17 is elke zaterdag te zien om 19.35 uur.

Pranked
Elke vrijdag om 19:10 uur kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Pranked. Ook nu zit de show weer vol met de beste grappen die online gepost zijn.

16 & Pregnant
Vond jij het ook zo interessant om te zien hoe jonge meiden uit 16 & Pregnant met hun zwangerschap worstelden? Vanaf maandag 21 februari om 20.00 uur kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van 16 & Pregnant. Hierin worden verschillende jonge meisjes gevolgd die zwanger zijn.

Naast deze series zijn op zaterdag om 19.10 uur ook de nieuwe serie My Super Sweet World Class en op vrijdag om 19.35 uur het programma Megadrive te zien.
Β