Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover! Dan kunnen we in de bioscoop de nieuwste en helaas ook laatste Twilight film bekijken! Lukt het Kristen en Robert om hun pasgeboren kindje te beschermen?

In het laatste deel, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, geniet Bella van haar nieuwe leven en leert ze omgaan met haar nieuwe vampierkrachten. Ze kan hier helaas niet lang aan wennen. Bella en Edward moeten hun pasgeboren kindje Renesmee beschermen tegen de Volturi. Zij willen het kindje vernietigen, omdat ze denken dat het een vampierenbaby is. De enige manier om Renesmee te beschermen is door andere vampierenclans achter zich te krijgen.

Film-marathon!
Heb je de vorige delen van Twilight nog niet gezien? In een aantal grote steden kun je vandaag naar een complete Twilight-marathon gaan! Check snel de bioscoopagenda van een bioscoop bij jou in de buurt, want de filmmarathon begint al vroeg in de middag. Precies om middenacht kun je dan als één van de eerste de nieuwe Twilight-film zien.

Zijn vijf films iets te veel voor je of moet je gewoon naar school? Vanavond kun je ook naar een mini-marathon van The Twilight Saga: Breaking Dawn 1 & 2!
En natuurlijk kun je ook komend weekend of een paar weken later Kristen en Robert bewonderen in de bioscoop!