nikkietutorials overval nikkietutorials krijgt eigen programma nikkie de jager overval Nikkie de Jager Dag van Transgendervisibiliteit

NikkieTutorials openhartig over het verlies van haar broertje

In de documentaireserie Layers Of Me wordt Nikkie de Jager, zoals NikkieTutorials echt heet, ruim tweeënhalf jaar gevolgd door haar goede vriendin en documentairemaakster Linda Hakeboom. Ze vertelt hierin openhartig over het verlies van haar stiefbroertje Mikai, die in 2018 overleed aan de gevolgen van kanker.

NikkieTutorials openhartig

In de tweede aflevering van de serie vertelt Nikkie dat toen Mikai twaalf was, hij een raar knobbeltje voelde achter zijn knie. ‘In de eerste instantie maakten we er grapjes over, maar op kerstavond hoorden we dat het kanker was’, vertelt Nikkie. Mikai was optimistisch en wilde er keihard tegen vechten. Om zich niet verdrietig te voelen, stortte Nikkie zich volledig op haar werk. Totdat Mikai in 2018 overleed. Door de situatie werd Nikkie wakker geschud en kreeg zij haar prioriteiten weer op een rijtje. Gelukkig gaat het momenteel supergoed met YouTube-icoon Nikkie de Jager.

Lees ook:

Beeld: @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen