nikkietutorials overval nikkietutorials krijgt eigen programma

NikkieTutorials vertelt hoe het met haar gaat sinds de overval

NikkieTutorials en haar verloofde Dylan zijn eerder deze maand op ruwe wijze overvallen in hun huis in Uden. Nikkie vertelt in een emotionele video op YouTube hoe het nu met ze gaat.

NikkieTutorials over de overval

‘Ik mag er nog niet te veel over zeggen, omdat er nog een langdurig onderzoek loopt’, legt Nikkie van Nikkietutorials uit over de overval. ‘Ook al ziet het er niet zo uit, ik ben oké. Dat wilde ik jullie laten weten.’ Ze vertelt dat met de overval een van haar grootste nachtmerries werkelijkheid is geworden. ‘Het zet veel dingen in perspectief. Nu meer dan ooit, besef ik dat familie boven alles gaat. En je gezondheid is nóg belangrijker.’ Check de video hier:

Er komt een dag dat ze alles kan vertellen, maar voor nu is dat onmogelijk. De girl legt uit dat dat met haar mentale gesteldheid te maken heeft, maar óók met de wet. Wat ze Nikkie in ieder geval niet kunnen afpakken is haar love voor make-up! Dat is volgens haar dan ook haar ‘therapy’ geweest tijdens de donkerste momenten in haar leven. Nikkie wil haar fans tenslotte bedanken voor de enorme steun: ‘I love you so much’

Lees ook:

Beeld: Instagram @nikkietutorials / Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen