Riverdale Cole

Oh my gosh, wisten jullie al dat Cole Sprouse kan zingen?!

Riverdale komt elk jaar met een special event: de musical-aflevering. Dit jaar was het tijd voor de musical HeathersCole zingt de sterren van de hemel! Wanneer komt de eerste single?

Let op, dit bericht bevat spoilers…

Duet

Het was deze aflevering even lekker rustig in Riverdale. De moorden maakten plaats voor het zangtalent van de cast, want zingen dat kunnen ze. Zo moest Cole er dit jaar ook aan geloven. Waar hij vorig jaar zijn talent nog liever voor zichzelf hield, kon hij een duet met zijn girlfriend Lili Reinhart natuurlijk niet weigeren.

Gouden keeltje

De reden dat Cole vorig jaar niet zong, was omdat hij gewoon geen ervaring had. Zo liet de showrunner weten aan RTL Boulevard. Cole: ‘Luister, ik heb ook nooit gezongen tijdens mijn Disney-programma’s. Het zou veel werk kosten.’ Zijn fans vinden het jammer dat hij zijn talent nu pas showt. Dat vinden wij ook Cole, je bent zo goed!

Trotse girlfriend

Ook zijn vriendin Lili Reinhart was ontzettend trots op haar boy. Zo postte ze in haar Insta story een linkje naar de song op Spotify met een hele lieve reactie. ‘Ik ben een beetje partijdig, maar het is zeker weten m’n lievelingsnummer uit de aflevering.’

Beeld: Brunopress, Twitter @waIlflwers

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij dat Cole goed kan zingen?

Gerelateerde artikelen